"Bare syk i ukedager.. NEI"

"Oi, første lørdagen du har vert syk på lenge! Ble sjokket over at du ikke var på sentere som du nesten alltid er på lørdager! Føler du alltid er frisk på lørdager og syk i ukene.. "

- Når jeg leste denne kommentarn ble jeg faktisk sykelig frustrert, derfor tenkte jeg å svare på den i egent innlegg!  For det første så har du helt feil med at "dette er første lørdagen på lenge...".. Forgje helg var jeg f.eks syk, helger før der har jeg vert syk, og jeg er faktisk syk hver dag. Jeg har smerter/symptomer omtrendt HVER DAG, jaaa - i helgene også! Jeg vetikke om det bare er jeg som overrreagerer på denne kommentaren, eller om du faktisk tror at ME er en chill/fake sykdom? Hvis du tror det må du isåfall tro om igjen. ME er en helt forferdelig sykdom, som har ødelagt flere år av livet mitt, og kommer fremdeles til å ødelegge flere. Og om du tror jeg syns jeg er heldig som "slipper" skole, må du også tro om igjen. De dagene jeg skal på skolen gleder jeg meg som en liten unge. Jeg syns det er så utrolig morro å få være på skolen og treffe vennene mine. For i fjor (10 klasse) var jeg aldri i form nok til å komme meg på skolen, samtidig som jeg var syk nesten hver helg+uke. å da var det ikke ofte jeg fikk truffet vennene mine...
Poenget mitt er i hvertfall at jeg ikke bare er syk i ukedager, men det er jo flere ukedager en helgedager, så ja det kan jo hende. Jeg vet ikke om du leser alle innleggene mine, men etter skolestart i år har jeg faktisk fått vert mye mer på skolen enn jeg klarte i fjor, som vil si at jeg faktisk ikke er noe mer syk i ukedager enn helger, siden jeg klarer en til to dager på skolen i uken nå for tiden!
Beklager om jeg virker veldig sinna, men det er en grunn for det. Hehe. Jeg vet nemelig om fleeere personer som sier de skulle ønske at de hadde denne diagnosen(!?!), derfor VET jeg at dem ikke vet hva den går ur på.. Derfor prøver jeg å vise dere hvordan min hverdag, med denne diagnosen er. Og den hverdagen er ikke særlig spennende! Diagnosen sitter i kroppen min HVER DAG, symptomene kjenner jeg også på hver dag, og det er desverre ikke jeg som bestemmer når jeg skal være sengeliggende eller ikke...
Er det noe om ME dere vil jeg skal skrive om her på bloggen? eller noe dere lurer på?

22 kommentarer

Kaisa Elise
24.02.2013 13:59 //http://kaisaeb.blogg.no


god bedring :)
Thea kristine
24.02.2013 14:00 //http://theakristiine.blogg.no


god bedring og elsker bloggen din <3<3
Martha Kabs
24.02.2013 14:08 //http://bebez.blogg.no


God bedring :-)
Jennie
24.02.2013 14:13 //http://jennie.blogg.no


Bra skrevet! :)
camillaeie
24.02.2013 14:16 //http://camillaeieee.blogg.no


god bedring :)

folk er så slemme og tenker ikke om hva de skriver og hvem de skriver det til :)
meogungdom
24.02.2013 14:21 //http://meogungdom.blogg.no


Bra skrevet, god bedring! :)
Iselin
24.02.2013 14:23 //http://bestfrien.blogg.no


God bedring,stå på vidre,uansett ka som står i veien hold mote oppe;)Ha en forsatt fin dag:)
Ikke meg
24.02.2013 14:24 //


Ikke tro at det var jeg som skrev den kommentaren, men jeg har lagt merke til det jeg også! Jeg vet ikke om det er feil eller rett, men du tar jo nesten alltid bilder eller er på sentere i helgene..Det er mange av vennene mine som leser bloggen din, å vi har begynt å lagt merke til dette..Vårt råd til deg er å slappe helt av i helgene så du er mer opplagt til å gå på skolen i ukene. Da bruker du energien på noe gøy som skolen! :-D Jeg elsker bloggen din og leser den hver da!
Hannah Emiliia
24.02.2013 14:25 //http://hwt93.blogg.no


Jeg kjenner igjen de holdningene.. Det sier bare hvor lite de vet, og skjønner. Du har all grunn til å bli sint for sånne kommentarer. De som sier sånne ting burde faen meg få prøvd å leve med det selv.
Kristine
24.02.2013 14:38 //http://krissstine.blogg.no/


ååå god bedring vennen!
Ingeborg - Kommenterer tilbake
24.02.2013 14:38 //http://ingeeb0rg.blogg.no


good bedring! :)
Ingvild - Foto og hverdag med ME
24.02.2013 14:43 //http://iaa1996.blogg.no/


Ikke meg: Du skriver du ikke vet om det er feil eller ikke, i innlegget du nettopp kommenterte her svarer jeg jo med at det er feil. Og uansett om jeg slapper av hele helgen kan jeg fremdeles være sengeliggende og syk resten av uken. Om jeg en dag er i form, så kan jeg ikke "spare" den dagen til en annen dag...
Hege - foto og hverdagen med ME
24.02.2013 14:53 //http://hegelandsvik.blogg.no


Herregud! Det er jo virkelig ikke slik det fungerer. Man kan ikke velge hvilke dager man skal være i form, og hvilke dager man skal være dårlige på. Hadde det fungert slik, hadde alt vært iallfall litt lettere.Gjør man på noe i helgene er det jo en selvfølge at man blir veldig dårlig etterpå, og kan derfor ikke gjøre ting som for eksempel skole dagen etterpå. Men selv om man ikke engang gjør noe i helgene, betyr det likevel ikke at da er man bra nok til å gå på skolen etterpå heller. Det er jo virkelig ikke sånn at i helgene kan man ta seg fri fra sykdommen - den har man med seg hele tiden. Enkelte mennesker altså... skulle likt å sett hva de hadde sagt etter to uker med ME.
Oda Marie
24.02.2013 15:21 //http://odamarieo.blogg.no


Ønsker folk å få denne diagnosen? De burde tenke over det en gang til. Jeg vet hvordan du har det, ikke hele tiden men jeg skjønner litt. God bedring:) Elsker bloggen din!
Tuva
24.02.2013 15:23 //http://htuva.blogg.no


Huff da!! Håper det går bedre og unødvendig sånne kommentarer altså!!
Julia
24.02.2013 16:42 //http://www.jepp.blogg.no


Så utrolig synd :( Det er ikke mulig at folk kan skrive slike ting, uten å tenke seg om. Jeg elsker bloggen din og ønsker deg lykke videre. Du må bare stå på! Du er helt fantastisk ♥
Tone
24.02.2013 17:27 //http://tenh.blogg.no


Skjønner ikke poenget med slike kommentarer! God bedring <3
Sirkri
24.02.2013 18:26 //http://sirkri.blogg.no


Man kan jo bli syk når som helst! Ikke bry deg!
24.02.2013 19:42 //


Hadde personen lest lengre nede på tidligare spørsmålsrunda hadde den sett at da står at du likavell ska ta året om igjenn, så koffor slita deg på skulen når du ikkje er i form te da visst du ikkje har noko å tapa?

Du gjer da som e best for deg, og da valge du tar har dei fleste forståelse for :) Bruk tida på venna og kjekke ting, noko du aldri får nok av :)

ønske deg alt bedre frammover!
Eliisema
24.02.2013 20:13 //http://eliisema.blogg.no


ble egentlig litt irritert på den kmt nå.. Haha, huff
Anna
26.02.2013 22:55 //


Blir så sjukt sint og trist når eg leser sånt! Dei skulle fått kjent på korleis det er å ha ME, då hadde dei nok holdt kjeft! Gleder meg berre sånn til den dagen det kjem en medisin og folk tar denna sjukdommen på alvor! Dei forstår ikkje kor ødeleggandes den er!
Synnøve
07.03.2013 18:23 //http://synnoveh.blogg.no


Fy søren for en respektløs kommentar ! Jeg har selv vært veldig sengeliggende med ME , men har vært heldig og er oppegående nå, med bare en kvalme som plager meg! Jeg gjorde akkurat som deg og prioriterte det sosiale foran skolen! Det her er jo helt umulig for friske folk å forstå,men at de kan kommentere noe sånn er helt vanvittig!

Håper det snart vil gå fremover med deg også! :)

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits