"Mine leserers beste minner fra 2012" #1

Dette er altså mine leserers beste minner fra året 2012, og ikke mine!-Spania turen jeg hadde med familien! Det var kjempe koseligt og vi fikk oppleve kjempe mye på 2 uker der!:-)

-Hmm.. vanskelig å velge ett minne, men det må nok være da jeg og Helene (bestevenninna mi) dro til Bulgaria i lag, og nattbadet (naken) under måneskinn.. Det var en opplevelse for livet!

-Kanskje at jeg fikk tak i Justin Bieber biletter, Da jeg var på rideleir....Osv har hatt mange mange fine opplevelser i 2012♥

-I Sommer så var jeg og håndball laget mitt i Danmark på håndballcup. Kampene ble spilt på gress ute. Det var folk fra hele verden der, bokstavelig talt. Folk fra Egypt, Norge, India, Sverige, Danmark, Tyskaland and u name it. Jeg og 3 andre venner ble godt kjent med 2 tyskere. De var kjempe snille og kjekke. Hver kveld var det dico på den skolen der man spille håndball på dagen. Og det regnet nesten hver dag (vi var der i 5 dager). Banene ble kjempe gjørmette og vi ble så møkkete og det var ganske vanskelig å spille. Vi kom helt til kvartfinalen og vi var som regel 1 år yngere enn dem vi spilte mot. Vi tapte med 1 eller 2 mål i kvartfinalen, men jeg er og var ganske stolt av oss da. -Et av mine beste minner 2012!

-Når jeg møtte min beste venn igjen for første gang i år var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme!

-Det må vel være når jeg var i California i sommerferien! Var helt utrolig, var innom masse forskjellige byer og har masse opplevelser derifra jeg aldri kommer til å glemme! f.eks da jeg svømte med delfiner eller når jeg var langt oppi fjellene og var på verdens koseligste western-sted. Shopping kunne jeg heller ikke klage på, hahha! Er vel en av mine største opplevelser i livet mitt!-jeg har opplevd utrolig mye dette året, så de fleste synnest sikkert det er rart att jeg tar dette minne. men det var når jeg begynte på ungdomsskolen og fikk meg en venn, en slik venn som jeg aldri har hatt før. vist dere hadde vært meg, hadde dere skjønt hvorfor det var akkurat det minne som var best.

-Det må være når jeg fikk billetter til Justin Bieber i april! Eller når jeg møtte bestevenninnen min igjen for første gang på 2 år :)

-1 av mine aller beste minner var når jeg var i Sverige i juli. Var med tantene mine, søskenbarn og min gammeltante. Jeg møtte en fantastisk svensk gutt som jeg forelsket meg i. Må innrømme at jeg fortsatt er forelsket og jeg tenker mye på han. Samtidig er det et fint minne fordi det var siste ferien jeg fikk oppleve med gammeltanten min, for hun døde i starten av november..

-emmm: Det må vere da vi kvalifiserte oss i 1 divsjon på håndball :)!! best opplevelse ever!!

-Min beste opplevelse i 2012 er at jeg var i london med vennina mi og det var en utrolig oplevelse og det beste, det var hyggelig og en morsom historie da en råner kjørte på gangveien og poletiet kom etter. haha :DHva var din beste opplevelse i 2012?


12 kommentarer

Cecilia Catharina


Så koselig innlegg :) Ha en helt fantastisk nyttårsaften :D
Lena Marie
31.12.2012 16:21 //http://www.lenaamarie.blogg.no


Kanskje russetiden, med all moroa, revy, nye venner, gamle venner man kom nærmere. Tja, må nok si russetiden! :-)

Godt nytt år da!
Fa
31.12.2012 16:21 //http://every1.blogg.no


fint innleg :) godt nyttår
Helene - kommenterer alltid tilbake !
31.12.2012 16:22 //http://h0g.blogg.no


Koselig innlegg :-) ♥
Ida'
31.12.2012 16:22 //http://angda.blogg.no


Fine minner folk har ;-) Må nok bli at eg og Angelika laga bloggen, veninnekos med overnatting og juleballet ;-) Kos <33
Kamilla !
31.12.2012 16:25 //http://kamillasr.blogg.no


Når jeg fikk tatt i hånden til Justin Bieber, eller konserten hans, snakket med scooter og crewet! Eller når jeg fikk konsert billetter til han og One direction - jeg vet ikke , noe av det <3
Mel - livet som psykisk syk
31.12.2012 16:26 //http://winky.blogg.no


fint innlegg :)
Martha Kabs
31.12.2012 16:37 //http://bebez.blogg.no


Kjempefint innlegg c:
ankn
31.12.2012 17:21 //http://ankn.blogg.no


fint innlegg :) min beste opplevelse er når jeg møtte Cameron Van de Burg og Chad le clos ( svømmere)
Vanja Rasmussen
31.12.2012 17:45 //http://vasus.blogg.no/


Jeg har opplevd så mye fint! :-) Håper du får en kjempe fin dag!
Åshild
31.12.2012 18:53 //http://aashildka.blogg.no


Kjempefint innlegg! :)

Godt nyttår :D
Amanda
01.01.2013 17:21 //http://mnd.blogg.no


Fint innlegg! Tror min beste opplevelse var når jeg var i Meråker på sommerskiskole! Der traff jeg folk jeg aldri kommer til å glemme!

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits