"Medisiner for ME diagnosen.."

. finnes ikke. Fikk ett spørsmål her om dagen om jeg ikke kunne skrive ett innlegg om de medisinene jeg har snakket om, siden jeg sa jeg skulle det. Men så tenker jeg heller at dere som er intresert i "detaljer" osv på dem, kan kontakte meg på mail isteden (fotball.j@hotmail.com). Jeg har som sagt prøvd en hel rekke behandlinger/tabletter, men jeg føler ikke noen ting har funket. Kroppen min er sliten hele tiden, øynene mine vil sove hele tiden, kroppen gjør vondt stortsett hver dag-hele tiden, jeg går litt tom for motivasjon, og dagene er omtrendt like hver dag.. TENK OM det hadde funtes en medisin.. I går var det vel ett år siden legene kom ut med de "gode" nyhetene om at de hadde løst ME-gåten, med den kreft medisinen. (kan lese mer om det her),. Om jeg ikke tar helt feil har det ikke kommet noe mer nytt ang den medisinen. Noe som selvfølgelig er utrolig kjedelig. Tenk om den kunne gjort meg frisk?. .Man vet jo aldri.

Problemet er jo at nesten ingen leger vet hva ME egentlig går ut på. Ingen vet hvor forferdelig dene diagnosen faktisk er. Det er bare flere og flere som får diagnosen nå for tiden føler jeg, å det er jo ikke bra! Mangen leger tror jo at sykdommen sitter i hodet på oss med ME (!?!). Hvorfor i all verden skulle jeg sitte her i to år å tenke meg til å være syk. Det går jo faktisk ikke. Blir veldig irritert, av at noen faktisk tror det sitter i hodet, og ikke i kroppen! Så, til slutt vil jeg bare annbefale alle å ta en titt innom dene bloggen, og dette innlegget. ;)


...

15 kommentarer

lovephooto
17.09.2012 19:28 //http://lovephooto.blogg.no


Håper virkelig du blir frisk snart!♥
synnesalomonsen
17.09.2012 19:47 //http://synnesalomonsen.blogg.no


håper du blir frisk , eg kan ikkje forestilla meg kossen du har da jaffal eg støtte deg <3
Mari Mushom
17.09.2012 19:49 //http://mushom.blogg.no


Hei! Jeg har ei venninne som ikke var diagnosert, men ganske sikkert led av ME. Hun hadde det utrolig tungt, og som du beskriver; orket ingenting. Hun besøkte en mann i Høvåg som driver med healing. For det måtte de betale 600 kr, stå ca to timer i kø (ingen timebestilling, bare drop-in) og da hun kom inn var alt moren trengte å si at hun hadde hatt kyssesyke, men at de nå trodde det var ME. Da svarte han at det var akkurat det han trodde da hun kom inn i rommet, og jeg vet ikke hva han gjorde, men hun er tilbake på håndballtrening nå! Går på skole, og vinner tilbake sitt gamle liv.

Jeg vet at alt dette virker usannsynlig, og kanskje utrolig teit. Men hadde jeg vært i din situasjon ville jeg visst om muligheten, og vært glad for at noen fortalte den til meg, så derfor gjør jeg nettopp det.

Håper det kommer en løsning som gjør deg frisk også! Varme klemmer <3
Maiken - Med I
17.09.2012 20:05 //http://lifeofmaiken.blogg.no


Huff, det er så ille vondt å høre om dere som lider av ME. Vi har en i familien som har ME, og han orker ikke en gang å komme ut av sengen. Han var den mest aktive ungen du kan forestille deg, holdt på med friidrett og fotball. Men en dag tok kyssesyken over, og etterpå fikk han ME. Han trives ikke i det hele tatt... Huff, jeg får så vondt av dere som har det. Det får meg, med veldig dårlig - nermest ikke noe - immunforsvar til å føle meg heldig. Ja, ok, jeg blir syk om ikke jeg kler meg som om jeg skal på polferd, men på en annen side så blir jeg frisk. Jeg krysser fingrene for deg, så mye! Får helt vondt inni meg og tårer i øynene når jeg leser om diagnosen og deg :/
Lone Hansen
17.09.2012 20:29 //http://bylkh.blogg.no


Håper virkelig du blir frisk snart! Jeg krysser fingrene, så mye.. Får helt vondt inni meg, og litt tårer i øyekroken når jeg leser om diagnosen...♥
Ingrid
17.09.2012 20:38 //http://blomsteringrid.blogg.no


håper alt går bra med deg, og at du snart blir frisk :) Blir lei meg ved tanken på det, kjenner også en som har me diagnosen, og det er ikke særlig gøy. god bedring til deg! veldig fint bilde :)
inehen
17.09.2012 20:57 //http://www.inehen.blogg.no


Huff, håper virkelig du blir frisk! :):
edithhelland


Håper du blir frisk snart Ingvild! :) <3

Jeg er stolt øve deg!

Kjempe glad for at jeg kom i klasse med deg å har blitt kjent med deg! :) Gla i deg!
Sara Berget
17.09.2012 22:33 //http://sbergeet.blogg.no/


huff, så utrolig kjipt:( tanta mi har ME og hun er utslittt faktisk hele tiden..
Ellen
17.09.2012 22:44 //http://lifeasellen.blogg.no


du er virkelig sterk! <3 klarer ikke sette meg inn i din situasjon og se det fra dine øyne.. god bedring hvertfall!
Malla-en blogg om alt og ingenting
18.09.2012 07:33 //http://mses4.blogg.no


Uff! Håper virkelig du blir frisk igjen!
theveronika
18.09.2012 10:23 //http://theveronika.blogg.no


Håper virkelig du snart blir frisk igjen, det unner jeg deg!!
18.09.2012 21:01 //


har ME selv... og kjenner meg igjen, det er så kjipt og ødelegger så utrolig mye.

har forresten hørt at om man blir gravid er man frisk under svangerskapet og så er det 70% sjanse for å bli helt frisk etterpå, så det gleder jeg meg til.
Filippa CH
22.09.2012 00:11 //http://filippach.blogg.no


Legen min fortalte at kreftmedisinen ikke ville bli tilgjengelig for meg, siden den slo ut imunforsvaret til voksne, slik at de måtte på isolat. Så det blir sikkert enda "farligere" for barn, eller hva jeg skal si :/ Kjenner meg utrolig godt igjen i det du skriver! Lyyke til videre!

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits