Mine leserers beste sommerminner #1

Dette er altså ikke miine beste minner, men mine leserers!Da jeg var i Dyreparken i Kristiansand med söskenbarnet mitt, kjäresten hennes og sönnen til söskenbarnet mitt :)♥  Og da jeg var i Danmark med mamma og samboeren til mamma :)♥

Da jeg møtte min bestevenn for første gang på bowlingen med en annen bestevenn og da jeg var på norway cup med mange gode venner! :) Vi spilte kamper, tullet, var på museumer, var utenfor slottet, var på frognerbadet og i frognerparken ++!<3 :)

Mitt beste sommer minne 2012 var da jeg var med en venn på hytta og vi satt og spillte nesten hele tia,og når vi skulle på do da var det en flodhæst på doen og vi hylte og sprang inn (det var. Ute do).Også når vi satt og spillte kort hele kvelden og jeg tapte hele tia,så vant jeg en gang blei så glad at jeg datt ut av senga og fikk den helselattern!... Haha)

Da jeg satt en morgen og kjedet meg alene hjemme, ringte stemoren min meg og lurte på om jeg ville være med ut en tur.Så hun hentet meg, så kjørte vi avsted til en butikk, kjøpte masse god mat og brus og is, for så å kjøre hjem til henne å hente håndkler. Så fant vi en liten holme ikke langt unna der hun bor, og badet og koste oss i finværet. Spiste god mat med musikk og latter og kos.Beste minne er da jeg var i Egypt og fikk oppleve masse nytt. Kultur, natur, varmen... Fikk reise rundt i Sinai og fikk ri på dromedarer. :''D Og i senere tid at jeg og ei til ble kjent med et par spanjoler som vi så langt har datet noen ganger. c:

KRIK konfAction Leir i Bø, Telemark. Morro med alle aktivitetene vi hadde, koselige møter med allsang, gratis inngang til badeland hvor vi kunne slappe av og bade med venner. Pluss at en fra The Voice var og opptrådte for oss. Det verste med leiren var at det var regnvær hele tiden og mange av teltene ble oversvømte, noe som førte til at mange reiste hjem en dag før vi skulle.

Jeg har vært i Horten å bada i bassenget som var 28 grader og spist jordbær alle dagene, så dro jeg til Strømtangen (en øy mellom Hvaler og Fredrikstad) for å være med et par venner, og slekta til ene venninna mi, superduperkoselig! Drar dit hvert år, like koselig hver gang! ♥♥Jeg var i Tyrkia i 2uker, var helt herlig ! var over 30 varme grader hver dag, solet meg masse & badet hver dag. Ble enda mer "knyttet" til familien min, første gang i Tyrkia hvor vi ikke har kranglet så mye om småting.. hadde en helt herlig tid med de, som har ført til at vi ikke krangler hjemme ellernoe, så hele livet mitt ble forandret etter den ferien...<3

Mitt beste sommerminne i år må nok være Tyrkiaturen. Dro til Tyrkia for første gang, og det var herlig! Ble kjent med så utrolig mange koselige mennesker, og det er en tur jeg aldri glemmer :-D

Når eg var å besøk te mormor og dei andre i slekta i Irland som eg hadde nesten ikkje sett på tre år:)


Dere kan fortsatt sende inn deres beste sommer minner i DETTE kommentarfeltet.

15 kommentarer

Natalie Glesnes
17.08.2012 15:36 //http://naa1.blogg.no


koselig :D:D
Liza og Amalie
17.08.2012 15:36 //http://lizaogamalie.blogg.no


så koselig inlegg! :D
Lene Nilsen
17.08.2012 15:37 //http://uptome.blogg.no


Så koselig:))
Emma Cecilie
17.08.2012 15:47 //http://emcen.blogg.no


:) <3
Thea
17.08.2012 16:01 //http://www.rainbowtime.blogg.no


Så koselig! :D
Camilla Smistad


så koselig !! :)
K R I S T I N
17.08.2012 16:07 //http://paulius.blogg.no


så hyggelig :-) flotte minner som leserene dine har hatt :-)
Hedda Olsen
17.08.2012 16:07 //http://heddaolseen.blogg.no


Så koselig :-D
lovephooto
17.08.2012 16:21 //http://lovephooto.blogg.no


Så koselig!:)
Annika
17.08.2012 16:32 //http://ankacolortommy.blogg.no


Koselig da... :)
karobs
17.08.2012 17:05 //http://karobs.blogg.no


Så koselig :)
Lise Marie


stilig dette :D
Helene


herlig :D elsker når bloggere gjør sånn!
Kjersti
17.08.2012 17:55 //http://kjerstiforever.blogg.no


Koselig :-)
Emtonie
17.08.2012 22:14 //


Mitt beste sommerminne 2012 var da jeg overnattet i skogen med mine bestevenner. Vi løp rundt som gærninger, spionerte og sov under stjernene. En fantastisk dag som jeg aldri kommer til å glemme!

Skriv en ny kommentar


- Ikke spørr om jeg kan kommentere tilbake, da gjør jeg det hvertfall ikke!
- Jeg har diagnosen ME. Du kan lese mer om det HER
- Jeg redigerer bildene mine i adobephotoshop cs4
- Og nei, jeg lager ikke design eller headerer til andre.
- Jeg bruker Canon eos 550D - om det ikke står noe annet under bilder.
- Noe mer du lurer på kan du kontakte meg: fotball.j@hotmail.com
bloglovinbloglovinbloglovinbloglovin bloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinbloglovinJeg er en jente på 18 år som skriver om min hverdag som kronisk syk-ME. Jeg er også intresert i fotografering, så tar en del bilder som jeg deler her på bloggen!

Foto & hverdagen med ME diagnosen

KONTAKT: ingvildaasheim.blogg@hotmail.com.


ME-diagnosen

ME er en kronisk utmatelsesyndrom. Jeg er syk hver dag, men jeg har gode og dårlige dager. Neon dager klarer jeg ingenting, mens andre dager kan jeg klare mye. Du kan lese mer HER .

Seneste


KategorierArkiv
2013
 • Januar - Februar - Mars - April Mai - Juni/a> - Juli - August September Oktober

  2012 -
 • Januar - Februar - Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , » Desember

  2011
  Januar , Februar , Mars , April , Mai ,
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember ,

  2010
  Juni , Juli , August , September , Oktober , November , Desember-
 • Design:

  Jeg har laget designet mitt selv.
  hits